Påstådd inbrottstjuv fångad i Chonburi efter att ha hoppat från en andra våningsplan och stukat fotleden

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang-distriktet, Chonburi —

En 35-årig påstådd inbrottstjuv hamnade i ett hörn och greps i Chonburi efter att han hoppat från en avsats på andra våningen och stukat fotleden.

Don Hua Lo-polisen kallades för att gripa en påstådd inbrottstjuv i Don Hua Lo-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi, igår, den 2 oktober.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Den misstänkte var redan omringad av barmhärtiga samarier innan polisen anlände. Han var en thailändsk person i åldern runt 35 år och han vägrade att tala, enligt polisrapporter.

Thongchai Krongyuth, ett 37-årigt ögonvittne och granne till offret som hjälpte till att fånga den misstänkte, avslöjade att han såg den misstänkte misstänkt köra sin motorcykel fram och tillbaka runt incidentområdet. Han ringde sedan rumsägaren och gick för att kontrollera rummen på andra våningen och hittade den misstänkte rotande i rumsägarens ägodelar.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Den misstänkte ska ha gett en ursäkt att han letade efter en vattenkran, vilket Thongchai sa att det inte var meningsfullt för honom. Helt plötsligt rusade den misstänkte mot dörren och hoppade av en avsats på andra våningen för att försöka fly, men landade illa och stukade fotleden i processen.

Den misstänkte mannen hölls frihetsberövad på en polisstation som presstid för att invänta ytterligare rättsliga förfaranden. Han vägrade fortfarande att uttala sig och polisen försökte fastställa hans identitet vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.