Pattaya International Fireworks Festival 2022 återvänder i november med långt över 100,000 XNUMX besökare som beräknas komma

Pattaya, Thailand-

En av Pattayas tre största festivaler, tillsammans med nyårets nedräkning och Songkran Wan Lai-evenemang, återvänder i november för att lysa upp Pattayas himmel.

Även om fyrverkerifestivalen ägde rum 2020 och 2021, på grund av gränsrestriktioner och företagsstängningar och covid-regler kunde många som skulle ha velat komma inte. Dessutom har evenemanget skalats ner kraftigt under de senaste två åren från flera fyrverkeribåtar till en.

I år återvänder dock fyrverkerifestivalen med ett BANG till Pattaya med många stora strandhotelloperatörer som rapporterar att deras hotell redan är fullbokade med strandutsikt. Pattaya City-tjänstemän uppskattar att över 100,000 2019 inhemska och utländska turister kommer att strömma till staden för evenemanget, vilket gör det till det största evenemanget i Pattaya sedan 19, före Covid-XNUMX.

Evenemanget kommer att äga rum den 25 november och 26 november på Pattaya Beach, som kommer att ha Beach Road helt stängd för fordonstrafik och full av olika matförsäljare och en gatumarknad.

Arrangörerna av evenemanget sa att de kommer att gå allt i år för att fira att Thailand är fullt öppet för turism igen utan några restriktioner och att evenemanget också kommer att ha många konserter, kulturella aktiviteter och andra inslag.

Inträde till fyrverkerierna är gratis och många parkeringsplatser kommer att tillhandahållas runt om i staden samt skyttlar till stranden för evenemanget.

Tidigare i år utsågs Pattaya International Fireworks Festival till en av Asiens tre bästa Ocean Cities-festivaler av International Festivals and Events Association ASIA (IFEA Asia). Detta kommer bara att öka hypen för årets show.

Vi ses på fyrverkeriet!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/