Kvinnlig motorcyklist krossades till döds i påstådd påkörning i Sri Racha

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

En 32-årig kvinna klämdes till döds efter att hennes motorcykel kolliderade med en lastbil som enligt uppgift flydde efter en incident i Sri Racha.

Klockan 8 den 3 oktober rusade Sri Rachas räddningstjänst för att hjälpa en thailändsk kvinna som fick allvarliga huvudskador efter att hennes röda Honda Scoopy I-motorcykel kraschade av en sexhjulig lastbil på Map Iang-Laem Chabang-vägen i Nong Kham-distriktet av Sri Racha, Chonburi.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Kvinnan var i en fabriksarbetaruniform, identifierad som Saithan Hongthong, 32. Hon hittades på vägen med en skrynklig hjälm och en blodpöl. Ett icke namngivet ögonvittne sa att han såg en lastbil köra in i en kvinna och sedan rusa iväg. Tyvärr såg ögonvittnet inte registreringsskylten.

Kroppen av den kvinnliga motorcyklisten transporterades till Laem Chabang sjukhus för att fortsätta med en obduktion. Polisen i Sri Racha undersökte CCTV-bilder och sökte efter lastbilschauffören.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.