Pattaya Cricket Club tar revansch och minskar gapet till Alibaba med en eftertrycklig vinst

 Som rapporterades förra veckan erbjöd den andra halvan av Pattaya-RST Indoor Cricket-ligan möjligheter att ta revansch och det är precis vad som hände mellan PCC och Alibaba CC. PCC saknade Trevor Moolman och Jainish Parikh och så Wez Masterton och Andy Emery tog sina platser tillsammans med Dave Samways, men det var Habby som var matchens stjärna med 3 overs 22 för 4.

   PCC vann kasten och bestämde sig för att bowla först. Molin och Dan tog fältet mot Andy som fick Dan fångad av Amit vid täcket på 3:anrd matchens boll. Wez förvärrade Alibabas problem genom att bowla Dan (8) i nästa over och köra ut honom på den sista bollen på grund av skarpt arbete mellan Wicket Keeper Luke och Wez. Habby, som inte ville lämnas utanför, eller lämna Molin (10) oskadd, klappade med sina stubbar i nästa over och Alibaba avslutade sina första 3 overs på en katastrofal 8 mot 4. Sagan (8) och Terry (12) slog till för nästa 3 overs och lyckades stoppa flödet av förlorade wickets och lägga till några runs, men PCC var obönhörlig. Habby kastade båda slagmännen i raka bollar i 3 runs i overen och Alibaba fortsatte att kämpa med 22 för 6. Ricky (13) och Gary (18) som har varit Alibabas mest pålitliga slagpar, tog de sista 3 oversna och återställde en sken. av ordning i resultatboken genom aggressiv löpning och bevarande av deras wickets – ja nästan. Andy och Amit förblev wicketless men någorlunda städad, bara laka 11 respektive 7 runs, men Habby fångade Gary LBW på den näst sista bollen för en 4-wicket haul. Alibaba slutade på 48 för 7 vilket skulle vara väldigt svårt att försvara.

   PCC skickade in Amit (15) och Dave (6) i syfte att skydda sina wickets och få de löpningar de kunde. Det fungerade ganska bra med Amit som fick ett fräckt svep bakåt för en gräns 3 tills han lyfte en boll till Dan i mitten av Terrys bowling. Molin bollade bra men slagmännen överlevde för att öka poängen till 18 för 1. Andy (15) och Habby (13) var nästa. Återigen var målet detsamma men fler löpningar förväntades. Habby försökte ett rampskott (har tittat på för mycket International T20) och släpptes av målvakten (Dan) och Andy blev bollad av en bollkorkare från Ricky, men de lade till 32 runs för att förlora endast 1 wicket. 45 för 2 och seger i sikte. Wez (17) och Luke (18) tog de sista 3 oversna och fick som förväntat av några klassspelare att det såg enkelt ut. Dan gick för 16 i sin over och Molin för 13 innan Ricky tog den sista över. PCC lade till 40 för ingen förlust av de senaste 3 oversna och slutade på 85 för 2 och en övertygande vinst mot ligaledarna med 37 runs. Kunde PCC fånga Alibaba i de två senaste matcherna?

   I kvällens andra match spelade RST mot SRF. SRF gick bra med 65 för 1 men hade en minikollaps i de sista 3 oversna genom att förlora 5 wickets. De slutade på 62 för 6. RST slog bra och bevarade sina wickets medan SRF gav bort 25 tillägg. RST slutade på 87 för 3 och en vinst med 25 runs.

   Resultaten lämnade positionerna i ligan oförändrade men PCC fångade Alibaba och SRF kom längre bak när de letade efter sin första seger. 

P W L Poäng
alibaba 4 3 1 85
PCC 4 3 1 75
RST 4 2 2 65
FRS 4 0 4 31

 

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/