Välgörenhetsgrupper gör Oktoberfest i Sanuk Park i Pattaya till en stor framgång!

Pattaya-

En oktoberfest nyligen i Sanuk Park i Pattaya-området var en stor framgång enligt arrangörer som redan funderar på nästa år.

Först, ta en titt på videon som vårt team tog från evenemanget genom att klicka här för att få en uppfattning om hur det var att vara där.

Evenemanget var en gruppinsats mellan olika lokala välgörenhetsorganisationer som Hand to Hand Foundation, Mercy Pattaya, Tamar Center och flera till.

Naturligtvis, utan den älskvärda värden Sanuk Park och hjälp från lokala restauranger och leverantörer som Cheap Charlie's Restaurant och för många fler för att lista skulle evenemanget aldrig ha varit så framgångsrikt som det var.

Med utmärkt musik från lokala artister som Barry Upton och studenter som spelade från lokala band var stämningen positiv och rolig.

Margaret Grainger med Hand to Hand Foundation pratade med Pattaya News som du kan se i slutet av den här videon och förklarade att pengarna som samlades in från evenemanget var för att hjälpa behövande och missgynnade barn över hela Pattaya-området.

Enligt Margaret var uppslutningen mer än väntat och markerades med många glada föräldrar och barn som deltog i olika tävlingar som flottkapplöpning, spel och naturligtvis regelbundna roliga aktiviteter i Sanuk Park som den populära vattenparken.

Margaret tillade att teamet redan övervägde att upprepa evenemanget i framtiden men att de också genomför ett välgörenhetsevenemang för cykel inom en snar framtid och behöver DIN hjälp. Klicka här för mer information om hur du hjälper dig.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/