Dåsig kvinnlig förare kraschar in i bilsalongen efter att ha lämnat puben i Pattaya

FOTO: Pattaya Message

Pattaya —

En dåsig kvinnlig förare, som precis hade lämnat en pub i Pattaya, skadades lindrigt efter att ha kört in sin bil i ett bilutställningsrum.

Olyckan inträffade vid ingången till Soi Phonprapanimit 7 i Nongprue-distriktet Banglamung, Chonburi, klockan 4:30 idag, den 5 oktober.

Kvinnan som endast identifierades som Ms. Sinthorn fick hjälp av Pattayas räddningstjänst efter att ha ramlat in sin gråa Toyota pickup frontalt in i porten till ett bilutställningslokal och skadat sig själv lindrigt. Kraschen skadade också en Nissan March sedan parkerad i närheten och tre helt nya motorcyklar inne i utställningslokalen.

FOTO: Pattaya Message

Sinthorn erkände att hon precis hade lämnat en pub efter att ha lättat på stressen över sin relation med sin pojkvän, vilket fick henne att ha två sömnlösa nätter före denna olycka, enligt Nongprue-polisen. Hon erkände också att hon slumrat till vid ratten innan kraschen.

FOTO: Pattaya Message

Ägaren till den skadade sedanen Ms Jeeranan sa att hon parkerade sin bil nära utställningslokalen för att gå till morgonmarknaden. Hon rusade sedan tillbaka efter att ha hört ett högt ljud och upptäckte att hennes sedan hade skadats. Hon sa att hon hade mycket tur att hon inte satt i bilen.

Polisen i Nongprue tog lastbilschauffören till en polisstation för ett alkoholtest. De sa att de skulle undersöka CCTV-bilder för att samla in mer bevis.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.