Man klädd utan byxor kraschar sin bil mot elstolpen i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueang District, Chonburi —

En ensam thailändsk förare utan byxor fick allvarliga skador efter att ha kraschat in i en elstolpe i Chonburi.

Mannen, identifierad som Praphot Sriwan, 30, fick hjälp av Mueang-polisen och Chonburis räddningstjänster efter att han fick allvarliga huvudskador från en bilolycka onsdagen den 5 oktober.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Hans Toyota Vios sedan hittades på en förbifartsväg på väg till Bang Saen i Ban Suan-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi. Vindrutan på förarsidan var sprucken, vilket tyder på att Praphot kan ha slagit i huvudet och förlorat medvetandet. Dessutom, till räddningsarbetarnas förvåning, hittades offret mystiskt bottenlöst, med sina byxor på bilgolvet.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Offret fördes till ett lokalt sjukhus för omedelbar vård. Ingen blev vittne till olyckan, enligt Mueang-polisen. En utredning skulle göras för att hitta orsaken till olyckan och varför offret var bottenlöst.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.