NIDA och Pattaya City för att stödja kulturella shower för turism

Pattaya —

NIDA och Pattaya City samarbetar för att stödja kulturella shower i Pattaya för att främja turism.

National Institute of Development Administration (NIDA) och Pattaya-tjänstemän träffades på Holiday Inn Hotel i Pattaya för att utbyta idéer och strategier för att öka turismintäkterna genom kulturella shower.

Professor Therdchai Nuamnuek från fakulteten för turismledning vid NIDA uttryckte sina åsikter och sa att det har skett en ökning av turister som reser till Thailand för att titta på och lära sig om kulturella shower. Antalet dessa turister växer snabbt på grund av de förändrade trenderna, vilket Therdchai sa kan vara ett nytt sätt för staden att generera mer intäkter.

NIDA gav därför finansiering till Pattaya City för att undersöka denna växande trend. "När de är klara kommer forskningsdata att användas för att utveckla en plan för att dra in fler turister med hjälp av kulturella shower som huvudattraktionen för hållbar tillväxt," sa Therdchai.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.