Kommer snart till Pattaya: Capone's Pizza, god mat som stödjer en bra sak

Pattaya, Thailand-

Några av våra läsare kanske känner till Capones måltider som redan innan Covid-pandemin var aktiva för att hjälpa de mest behövande i Thailand och Pattaya.

Grundaren, Brian Presson, och hans partners börjar snart en ny satsning, Capones pizza, som kommer att ha utsökt pasta och pizza från och med 1 november, men där en betydande del av vinsten kommer att gå till thailändska välgörenhetsorganisationer med Capones måltider. Du kan lära dig mer om Brian och hans historia och Capones måltider genom att besöka deras Facebook och se det fästa inlägget här.

Capone's kommer att göra pizza med 100 procent importerade ingredienser från Italien inklusive mjöl, ost och pålägg som inte kommer att skära hörn för kvalitet och smak. En stor del av vinsten kommer att gå till thailändska välgörenhetsorganisationer från Capones måltider som nämnts. Capones planerar att leverera hela pizzor eller per skiva, med ett minimum av 2 skivor. De kommer också att ha pasta, berömda köttbullar och kycklingvingar. Capones kommer att ha inomhusservering, men kommer att fokusera främst på leverans.

Capones pizza kommer att vara kvadratisk panpizza i romersk stil, amerikansk stil med 100 procent importerade ingredienser helt naturliga. I ett nötskal är de amerikaniserad romersk pizza.

Capones måltider uppskattar att de under pandemin gav cirka 50,000 XNUMX måltider till hemlösa och familjer i nöd, men fokuserar nu på offer för människohandel samt att hjälpa till med säkerhet, arbetsförmedling, utbildning och donationer till fattiga thailändska getbönder, vilket gör dem självförsörjande . De ger också till andra lokala välgörenhetsorganisationer.

Capones måltider tar inte emot donationer från allmänheten, all välgörenhet sköts av Brian och hans mamma, Carole Capone.

Capone's ser fram emot att se dig och dina nära och kära snart eller att få er att njuta av deras läckra måltider hemifrån.

De räknar med att ha öppet i början av november med leveranstjänster på Foodpanda och Grab före det datumet. Vi kommer att tillhandahålla ytterligare uppdateringar här inklusive deras adress och kontaktinformation och i framtida artiklar när de är öppna!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/