Upplev äkta indisk mat på Pattayas äldsta Tandoori and Curry Restaurant Ali Baba

Pattaya-

Pattaya News hade nyligen nöjet att besöka Ali Baba, Pattayas äldsta indiska Tandoori och Curry-restaurang som ligger och är lätt att hitta i centrala Pattaya.

Restaurangen levererar en autentisk men också modern stil indisk upplevelse och har även omfattande dekorationer och traditionell klädsel för att servera personalen för underbar middag. Atmosfären vid ankomsten till restaurangen på flera nivåer är förstklassig med vänlig och uppmärksam personal som är redo att ta emot dig med omtänksam och tillmötesgående service.

Ali Baba grundades för över trettio år sedan och är som ett resultat Pattayas äldsta och utan tvekan mest kända indiska Tandoori and Curry Restaurant. Det är en familjeägd restaurang och har alltid stoltserat med en omfattande och utsökt meny med en mängd olika urval och rätter. Förutom Tandoori och Curry, erbjuder restaurangen även Thali, indisk kinesisk, sydindisk mat och mycket mer. Hela menyn finns länkad nedan.

Ali Baba är lätt att hitta, beläget på Central Pattaya Klang (Road) bara cirka en minuts promenad från Pattaya Beach.

Restaurangen är öppen från 11:11 till 55:XNUMX dagligen, sju dagar i veckan. De har också möjlighet att tillhandahålla catering, evenemang och anordna privata fester, födelsedagar och möten.

För deras meny och mer information se deras hemsida här.

Du når dem på telefon på 038 361 620.

Adress: 1/13-14 Pattaya Klang Rd. Mittemot Basaya Beach Hotel

Vår personal på The Pattaya News hade nöjet att prova en mängd olika rätter och alla var läckra, även om några var obekanta för vår thailändska personal. Utan ytterligare adieu, låt oss ta en titt på bilderna från besöket eftersom bilder verkligen säger en miljon ord. Ali Baba hoppas att se dig inom en mycket snar framtid.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/