Columbia Pictures Aquaverse vattenpark i Pattaya öppnar för allmänheten för den första dagen

Pattaya —

Vattenparken Columbia Pictures Aquaverse anlände äntligen till Pattaya och är nu öppen för affärer den första dagen.

Världens första nöjespark Columbia Pictures med ett fullständigt varumärke ligger i Bang Saray-området, bara 20 minuter från Pattaya City. Parken öppnar från kl 10:00 – 6:00 och välkomnar kunder i alla åldrar.

Columbia Pictures Aquaverse var värd för sin invigning igår, den 12 oktober, med Liakat Dhanji, Amazon Falls VD och ordförande, och Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches som ordförande för evenemanget.

Vattenparken, enligt Mr. Laikat, innehöll teman och trevliga zoner som erbjuder både vatten- och landbaserad lek, såväl som liveshower, restauranger, söta handelsbutiker och en stor jacuzzi med alla typer av drycker.

Borgmästaren sa: "Columbia Pictures Aquaverse kommer att bli en ny attraktion i världsklass i Pattaya som kommer att dra fler utomeuropeiska resenärer till Thailand. Vattenparken ser fantastisk och unik ut. Jag vill bjuda in alla att njuta av en semester här en gång i livet.”

Biljettpriserna varierar med många kampanjer som för närvarande erbjuds, noterar TPN, som en del av den stora invigningen.

Parken har temaområden med filmer som Zombieland, Ghostbusters, Hotel Transylvania, Bad Boys, The Emoji Movie, Jumanji och mer.

Parken är utmärkt för barn och vuxna med attraktioner inriktade på både från spänningsturer som rutschbanor till ett stort barnområde till en enorm vågbassäng med en scen för liveshower. Parken har också en varierad maträtt med en mängd olika val för thailändska och internationella smaker.

Parken ligger strax utanför Pattaya nära Nong Nooch Gardens.

Klicka här för deras hemsida och biljettinformation.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.