Rotary Pattaya Marina presenterar Masquerade Charity Ball den 21 oktober 2022

PR

Som ni vet har polio i år, för första gången på länge, drabbat ett utvecklat land, USA, därav behovet av att påminna om nyttan med vaccination, Rotary Pattaya Marina anordnar en kväll den 21 oktober 2022, för en välgörenhetsorganisation för denna vaccination.

Nedräkning till historia

Med din hjälp kan vi få slut på polio.

För att stödja kampen för att utrota polio i världen anordnar Rotary Pattaya Marina en galamiddag den
Fredagen den 21 oktober 2022, klockan 6:30 på Siam Bayshore Resort Pattaya.

Vi hoppas att se många av er eftersom ert deltagande kommer att hjälpa Rotary och dess partners att vaccinera alla barn mot polio. Ditt bidrag kommer att tredubbla våra chanser att befria världen från polio.

Bokning: saowanee.ava@gmail.com linje-ID: Ava3745
olivierericmeyer@gmail.com linje ID: drolivier

Vaccination är mer än någonsin en nödvändighet i världen med tanke på de få fall som har dykt upp i Afrika och för första gången på länge, i ett "rikt" land, USA. Kampen är ännu inte vunnen, det är en ständig kamp.

Polio, eller poliomyelit, är en förlamande och potentiellt dödlig infektionssjukdom som särskilt drabbar barn under fem år. Viruset sprids från person till person, vanligtvis genom förorenat vatten. Det kan då attackera det centrala nervsystemet.

Rotary har arbetat för att utrota polio i mer än 35 år och vi har aldrig varit närmare vårt mål.

Som en av grundarna av Global Initiative, tillsammans med UNICEF, WHO, Bill och Melinda Gates Foundation och andra, för polioutrotning, minskade vi antalet poliofall med 99.9 procent sedan den första vaccinationskampanjen för barn i Filippinerna 1979 .

Rotarymedlemmar har bidragit med mer än 2.1 miljarder dollar och otaliga volontärtimmar för att skydda nästan 3 miljarder barn i 122 länder från denna sjukdom.

Rotarys påverkansarbete spelade också en viktig roll i regeringarnas beslut att bidra med mer än 10 miljarder dollar till denna insats.

Polio är fortfarande endemisk idag bara i Afghanistan och Pakistan, men det är viktigt att fortsätta arbeta så att sjukdomen inte återvänder till de länder där den försvann.

Om alla utrotningsinsatser upphörde idag, skulle polio igen kunna förlama 200,000 10 barn om året inom XNUMX år.

I några siffror:
$3 Genomsnittlig kostnad för fullt skydd av ett barn mot polio.
430 miljoner barn vaccinerades i 39 länder 2017.
100 miljoner Kostnader för polioövervakningsaktiviteter över hela världen.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/