Sedan kraschar baktill på en stationär lastbil i Chonburi, föraren dödades

FOTO: ข่าวคนชล

Baan Bueng-distriktet, Chonburi —

En 40-årig förare dödades omedelbart efter att hans sedan körde in i baksidan av en stillastående lastbil.

Den dödliga olyckan utspelade sig på en väg som ledde till Nong Yai-distriktet Chonburi klockan 4:11 igår, den 40 oktober. Kollisionen involverade en Mitsubishi Pajero sedan som kraschade baktill på en lastbil parkerad vid vägkanten och dödade den thailändska föraren, Mr. Chaiya Kongkham, XNUMX, på plats, enligt Baan Buengs räddningsarbetare.

FOTO: ข่าวคนชล

Offrets kropp var intrasslad i fordonsvraket och fick huvud- och armskador. Hans kropp togs mödosamt bort från bilen och transporterades till ett närliggande sjukhus av räddningstjänst.

FOTO: ข่าวคนชล

Lastbilschauffören, Kasem Chumchat, 67, som var oskadad, berättade för lokala medier att han var på väg till Chanthaburi-provinsen för att leverera varor och stannade vid vägkanten för en sen kvällsmåltid. Efter 30 minuter hörde Kasem dock ett högt ljud och sprang bak på sin lastbil för att upptäcka att offret hade kört in i hans lastbil och gått bort.

Polisen i Baan Bueng kallade lastbilschauffören till förhör på polisstationen. Det var oklart om dålig vägbelysning eller bristande fordonsbelysning hade spelat in i olyckan eller inte.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.