Välkänd ägare av bostadsområde dör i tvåbilskollision i Pattaya, annan förare skyller på dålig vägbelysning

Pattaya —

  En 31-årig ägare till ett bostadsområde i Pattaya dödades omedelbart efter att hans BMW sedan kolliderade med en lastbil enligt uppgift på grund av dålig vägbelysning, enligt polisrapporterna.

Huay Yai-polisen och Pattaya Sawang Boriboons räddningsarbetare rusade till en U-sväng på 331 Road i Pong-distriktet Banglamung, Chonburi, tidigt i morse, den 14 oktober, efter att ha fått en rapport om en dödlig trafikolycka.

En massiv 18-hjulig lastbil parkerades tvärs över 331 Road, vilket orsakade en allvarlig trafikstockning i över 10 km, Pol. Kapten Newin Sunthornvanich från Pongs polisstation berättade för The Pattaya News. Räddningstjänsten hittade en svart BMW 530 sedan fastklämd under lastbilen. Inuti BMW-vraket fanns det thailändska offret, Kritsada Phayungphon, 31. Han förklarades död på platsen av polisen på grund av flera skador.

En utredning upptäckte senare att offret var den välkända ägaren till ett större bostadsområde. Lastbilschauffören, herr Apisak Phrakhamchanthuk, 41, hävdade för Huay Yai-polisen att han försökte göra en U-sväng när offret plötsligt kraschade in i honom. Han tillade att vägen knappt var synlig på grund av dålig vägbelysning, vilket tillskrev mycket till olyckan.

Pol. Kapten Newin berättade för The Pattaya News att han skulle granska CCTV-bilder och kontrollera lamporna runt olycksplatsen för att avgöra om lastbilschaufförens påstående var sant eller inte.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.