Phuket förlamades efter kraftiga regn och översvämningar – FOTO TUR

Thep Kasattri Road i Baan Tha Rue i Thalang

Phuket –

Kraftiga regn över Phuket hela natten och fram till i morse orsakade översvämningar i många områden.

Rassada

Regnet har slagit till sedan i natt och fortsatte till i morse (16 oktoberth). Många områden översvämmas som vanligtvis översvämmas efter kraftigt regn i Phuket som:

patong

på Bangla Road och många delar i Patong, Samkong, Rassada, Phuket Old Town, Kamala, Kathu, Koh Kaew, Baan Pasak, Baan Tha Rue i Thalang och på Thep Kasattri Road i Thalang och Chalong.

patong

Översvämningen påverkade inte trafiken eftersom det inte var många bilister nattetid. Men många områden lider fortfarande av översvämningarna på morgonen som förlamade många huvudvägar. Regnet har fortsatt hela dagen.

patong
Phukets gamla stad

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.