Pattaya Terminal 21 är värd för skaldjursfestivalen från 21 till 24 oktober

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Pattaya —

Pattaya Terminal 21 kommer att vara värd för ännu ett fantastiskt evenemang för matälskare för att fira starten på ännu en långhelg från 21 till 24 oktober.

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Skaldjursfestivalen kommer att innehålla rader av gatumatsförsäljare från hela östra Thailand under ett gatumarknadstema, med start denna fredag ​​på den spektakulära mockup-banan framför ett av Thailands världsklassiga köpcentra, Pattaya Terminal 21.

Hundratals shoppare förväntas vara där eftersom det är ännu en långhelg i Thailand, där måndagen den 24 oktober är en ersättningsdag för Chulalongkorn-dagen på söndagen. Festivalen inleds med en gratis minikonsert av thailändsk sångerska Tioarmad bläckfisk kl 7 fredagen den 21 oktober.

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

Förhoppningsvis kommer skaldjursfestivalen, precis som många aktiviteter under de senaste veckorna, att ge intäkter till lokala försäljare och återuppliva Pattayas turism.

FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall
FOTO: Terminal21 Pattaya Shopping Mall

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.