Jomtiens dolda indiska middagshemlighet, Kebabisten

Jomtien, Thailand-

Precis vid Hanuman-statyn som leder till Jomtien Beach och tvärs över gatan från Cove på Jomtien Second Road ligger en helt ny indisk restaurang som vänder sig till.

Detta är dock inte din typiska indiska restaurang, och ägarna vill se till att allmänheten vet det.

Ägda av två bröder, Aryan och Kenny, med många års yrkeserfarenhet i Thailand och Indien, ville de två göra saker annorlunda med Kebabisten.

För det första valde de specifikt Jomtien för sin restaurang, eftersom de visste att det fanns färre indiska restauranger i området och ville fokusera på expat-gemenskapen som redan har visat sig vara stamkunder och njuta av sin mat.

Ägaren Kenny berättade för The Pattaya News att det fanns för många indiska restauranger i centrala Pattaya, och många av dem var inte traditionella eller hade professionella indiska kockar som lagar mat precis framför dig som kebabisten. Genom att bygga sin restaurang i Jomtien hoppades de kunna visa potentiella kunder från början att de var unika.

Ägaren Aryan berättade för The Pattaya News att även om lokalen bara har varit öppen cirka två månader har de fått ett varmt välkomnande från lokalsamhället och positiv feedback på deras rätter och kebab, som naturligtvis är indisk stil.

Båda bröderna bjuder in både turister och lokala invånare att besöka restaurangen, eftersom alla är välkomna, och berätta vad DU tycker om det senaste tillskottet till indisk mat i Jomtien. Några bilder på rätter ses nedan med tillstånd av Kebabist Facebook. Som nämnts tillagas rätterna på framsidan av huset vilket är en del av upplevelsen!

Om du vill besöka deras Facebook, klicka här. Se deras Facebook för hela menyn.

Du når dem även på 0617474478!

De finns också på Grab, Foodpanda, Shopee Food och Lineman.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/