Läsarens feedback/åsikt Tillståndet för strandpromenaden på Pattaya Beach

Följande är ett läsar-e-postmeddelande om vår senaste artikel HÄR angående klagomål runt strandpromenaden på Pattaya Beach. Deras åsikter är deras egna.

Om jag ska vara ärlig så förväntar jag mig inga meningsfulla åtgärder från myndigheterna.

Det stora hålet i strandpromenaden jag skrev till dig som du skrev om i ett Pattaya-forum fanns kvar för några dagar sedan och är det förmodligen fortfarande nu. Inte nog med detta, strandpromenaden är i ännu sämre skick nu än den någonsin har varit, mycket av det bortom reparationskapacitet. Även utan ditt inlägg är myndigheterna i Pattaya medvetna om problemet.

Jag ser dem varje dag där gå över strandpromenaden och leta efter folk som dricker öl på stranden som det alltid har gjorts (även om det i ärlighetens namn inte är lika strikt som för några månader sedan), men strandpromenadens allvarliga förfall gör det inte verkar förvirra dem. För det mesta upplever jag att även när de skickar ut arbetare för att reparera det blir gjort med dåligt hantverk.

För några månader sedan såg jag några brädor installerade som var nästan dubbelt så höga än de omgivande!!! Vilken perfekt fälla för att snubbla över dem. Förfallet jag talar om avser ramarna som brädorna är fästa på. En del av ramarna finns antingen inte längre eller så skadade att nya brädor inte kan fästas på dem.

Jag är verkligen förvånad över att myndigheterna ignorerar problemet eftersom det varje dag går tusentals turister och lokalbefolkning där. Du hör allt det billiga snacket om att göra Pattaya attraktivt igen efter Covid, men de ignorerar en sådan uppenbar ögonsår och säkerhetsrisk.

Oskar

Har du en åsikt du vill dela med dig av? Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/