Pattayas borgmästare ser en ändrad trafikplan på Sukhumvit Road i Naklua

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches sa att han planerar att ändra trafikplanen på Sukhumvit Road i Naklua för att underlätta ett byggprojekt för dräneringssystem.

Borgmästaren hade diskuterat med Banglamung-polisen och beslutat att stänga tre korsningar, inklusive Sawangfa, Chiayapornwithi och Sian Sue Chinese Shrine, för att underlätta ett byggprojekt för dräneringssystem som just har gått in i sin första fas. För att lindra trafiken har två u-svängar satts vid Esso-macken och Nakluaparken vid Maryvitskolan.

FOTO: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสืาย พายอพ

Men det finns fortfarande många klagomål på denna plan, och Poramase uppgav att han gör sitt bästa för att hitta rätt lösning. En av idéerna är att öppna korsningarna igen på vardagar, enligt honom, men detta kräver fortfarande råd från Banglamungs trafikpolis och åsikter från bilister.

Poramase tillade att den nuvarande planen fungerade effektivt under de senaste fyra dagar långa helgen eftersom ingen allvarlig trafikstockning inträffade på Sukhumvit Road i Naklua-området.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.