Hyreshus kollapsar i Samkong-området, Rassada, Phuket

Rassada, Mueang Phuket –

En lägenhet med 32 rum i Samkong-området, Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet kollapsade. Inga dödsfall eller allvarliga skador rapporterades.

Räddningsarbetare underrättades om händelsen klockan 23:25 i går kväll (20 oktober) i en rumsbyggnad utan namn, med två våningar och 32 rum i Soi Prayoon 2 på Yawarad Road, Samkong-området i Rassada-distriktet.

Räddningsteamen kom till platsen för att hitta den kollapsade byggnaden. Inga dödsfall rapporterades. En oidentifierad kvinna rapporterades senare med lindriga skador.

En av hyresgästerna, som bad att inte bli namngiven, berättade för Phuket Express att lägenhetshuset hade börjat kollapsa sedan i går morse. Det fanns några betydande sprickor i byggnaden under dagtid innan byggnaden kollapsade på natten. Alla boende som bodde i lägenheterna ombads alla att evakuera av byggnadsvaktmästaren.

Området blockeras nu av myndigheterna i Rassada av säkerhetsskäl. Ingen får ta sig in på området förutom med tillstånd.

Bild före kollapsen nedan:

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Phuket Express, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Pattaya, Chonburi och Phuket, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.