Slutförandet av vägarbetet på Soi Buakhao skjuts tillbaka till nästa Songkran efter brand, erkänner Pattayas vice borgmästare

Pattaya —

Pattayas biträdande borgmästare Manote Nongyai inspekterade brandplatsen på Soi Buakhao 15 efter att kommunikationsledningar fattat eld den 19 oktober och sa att slutförandet av konstruktionsprojektet för dräneringssystemet har försenats till åtminstone nästa Songkran-dag i april 2023.

Smakämnen brand på Soi Buakhao 15 i onsdags bröt det ut efter att en grävmaskin som arbetade på ett byggprojekt trasslade in sin arm med luftledningar.

Efter olyckan inspekterade Manote och ett team av stadsingenjörer platsen i går, den 20 oktober, för att utvärdera skadan, brainstorma för en lösning och ge en uppdatering om slutförandet av byggprojektet. Manote berättade för The Pattaya News, "Arbetet fortskrider mycket långsamt på Soi Buakhao 15 på grund av de geografiska problemen. Det här området är också mycket trångt, så vägen kan inte stängas helt för att underlätta arbetet.”

Dessutom medgav ställföreträdaren att vägarbetets slutförande, som ursprungligen var satt till den här månaden, måste skjutas tillbaka till nästa mars eller april 2023 avsevärt på grund av en brist på arbetare under covid-19-pandemin och de senaste konstruktionsproblemen. Hela projektet var till 70 % klart, bedömde ställföreträdaren.

Ägarna till de fem bilarna som skadades av branden skulle kompenseras av Pattaya City, försäkrade Manote.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.