Ung 7-Eleven-kassörska krockar med sin motorcykel i en sedan och dör i Sri Racha

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

En 21-årig 7-Eleven kvinnlig kassörska dog omedelbart efter att hennes motorcykel svängde av sin fil och plöjde in i en sedan.

Olyckan inträffade framför Khai Muk Village 2 i Bowin-distriktet Sri Racha, Chonburi. Bowinpolisen fick ett samtal klockan 03:00 idag, den 22 oktober, och ryckte ut till platsen med räddningstjänst omedelbart.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

En ung kvinna i en 7-Eleven-uniform hittades på vägen bredvid sin blå Honda Wave-motorcykel. Hon identifierades senare av polisen som Kesaraporn Srikhem, 21. Offret fick brutna ben och allvarliga huvudskador. En hjälm hittades, men det var oklart om kvinnan bar den. Hon dödförklarades sedan på platsen av Bowin-polisen.

Föraren av en sedan som den kvinnliga kassörskan kraschade in i, Ms. Anphat (efternamn undanhållits av polisen), väntade i panik bredvid sin vita Honda Civic sedan med en skrynklig stötfångare.

FOTO: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Hon berättade för polisen att hon körde till Bueng-distriktet när offret vek av från hennes körfält och kraschade in i henne. Anphat sa att hon var chockad efter att ha fått veta att offret hade dött på plats, enligt en polisrapport.

Det unga offrets kropp transporterades till Laem Chabang-sjukhuset för att vänta på hennes familj och släktingar. Polisen i Bowin skulle undersöka CCTV-bilder och förhöra sedanföraren igen för mer information.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.