Ramayana Water Park är redo att samarbeta för att förbättra turistsektorn i Pattaya mot internationella standarder

Den 21 oktober 2022 i Pattayas borgmästarrum.

Herr Andrea Galeazzi, verkställande direktör (VD) för Ramayana Water Park Pattaya, hade ett möte med Herr Paramet Ngampichet, borgmästare i Pattaya City, för att diskutera sätt att främja turistverksamheten i Pattaya.

Som ett ledande företag med internationella standarder inom turistbranschen, är Ramayana Water Park fullt engagerade i att hjälpa till att utveckla turistsektorn när det gäller servicekvalitet och säkerhetsstandarder för turister och lokala invånare. Ramayana Water Park har dessutom gjort sitt bästa för att stödja Pattaya City och omgivande områden genom att besluta att fortsätta arbeta under hela Covid-19-perioden (förutom under regeringens avstängningsperioder) för att hjälpa alla sina anställda och stödja inhemsk turism.

Ramayana Water Park är medlem i IAAPA, International Association of Amusement Parks, en ledande global organisation som fokuserar på att främja hög kvalitet och säkerhetsstandarder inom turistnäringen.
Dessutom är Ramayana Water Park nu ett certifierat utbildningscenter för Ellis & Associates (E&A), världens ledande livräddarorganisation, som kan tillhandahålla utbildning och certifiering för badvakter, hotellpersonal, skolpersonal och alla sektorer inom vattensäkerhet.
Ramayana Water Park är fullt engagerad och aktiv för att minska problemet med att barn drunknar dödlighet i Thailand och planerar att utbilda barn och vuxna att lära sig simma säkert.
Pattaya Citys borgmästare sa att "Det finns 11 skolor under Pattaya City med cirka 12,000 XNUMX elever, och det förväntas bli ett projekt att arbeta tillsammans för att minska detta problem mycket bra".

Ramayana Water Park är starkt engagerad i mångfald och inkludering och är också redo att samarbeta med regeringen för att ytterligare uppgradera Pattaya Tourism till internationella standarder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/