Fastigheter: Lyxigt hus till salu i Jomtien

Uppdatering: Såld. Inga ytterligare förfrågningar om denna fastighet.

Beläget i Soi Chaiyapruek 2 i Baan Pruksa Nara-komplexet, kommer detta lyxiga, fristående hus med en mängd möbler, ett grönområde för frisk luft och är redo att flyttas in omedelbart med din familj.

Huset har också en stor yta på 143 kvadratmeter med tre sovrum, två badrum och två parkeringsplatser, vilket gör det perfekt för en stor familj eller de som vill bygga en i ett mysigt, lugnt område på en måttlig budget på endast 3.65 miljoner baht plus en månatlig allmän avgift på 715 baht.

Kom ihåg att detta också inkluderar flera faciliteter som ett 24-timmars säkerhetssystem, en sportklubb och en trevlig pool där du kan koppla av medan du njuter av din integritet på ett av de mest fridfulla komplexen i Jomtien!

Om du är intresserad av att köpa eller se denna fastighet, se fler bilder eller sälja fastighet, vänligen ring 088-9272454 (Dun) eller lägg till linje-ID: punnipa29

För mer om hur vi kan lista DIN fastighet och få dess uppmärksamhet på de lokala nyheterna, KLICKA HÄR.

För fler lokala fastighetsannonser, klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.