Man ska ha slagit mot Pattayas motorcykeltaxiförare och blivit knivhuggen i bröstet, argumentet handlade om köretikett

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En 40-årig thailändsk man lades in på sjukhus efter att ha slagit en motorcykeltaxiförare i Pattaya och blivit knivhuggen i bröstet som vedergällning.

Sawang Boriboons räddningsarbetare gav medicinsk hjälp till knivhuggoffret, Weerawit Ratchatasakornphon, 40, efter att han hamnade i ett våldsamt bråk som involverade vägraseri med en arg motorcykeltaxiförare.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Offret hittades ensam i går, den 23 oktober, på Phothisan Market i Naklua-distriktet i Banglamung. Han fick ett stick i höger bröst och väntade på hjälp i sin vita sedan. Han fördes sedan till ett närliggande sjukhus för akut vård.

35-åriga ögonvittnet Chalermchai Utama sa att han hörde och såg offret gräla hårt med en oidentifierad motorcykeltaxiförare om köretikett. Offret ska sedan ha börjat slå slag mot ryttaren och plötsligt kollapsade till marken efter att ha blivit spetsad i bröstet med ett vasst vapen. Den misstänkte flydde efter händelsen.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya-polisen berättade för lokala medier att den misstänkte fångades på CCTV-filmer och skulle gripas snart.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.