15-årig motorcyklist krossades till döds av cementlastbil i Sri Racha

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En ung 15-årig pojke miste livet i en trafikolycka i Sri Racha.

Offret var en thailändsk minderårig vid namn Silpachai (efternamn undanhållits på grund av sin ålder). Han fick hjälp av Ban Buengs räddningstjänst i går, den 24 oktober, efter att hans röda Honda wave-motorcykel halkade och kraschade in i en stor cementlastbil.

Silpacha upptäcktes med svåra bröstskador och frakturerade revben i Bowin-distriktet Sri Racha, Chonburi. Han förklarades död på platsen av räddningsarbetare och transporterades till Laem Chabang-sjukhuset för att vänta på sin familj.

Men hans passagerare A (Alias), var mirakulöst vid liv, oskadad och frisk. Han berättade för lokala medier att hans vän och han skulle till en väns hus. Deras motorcykel halkade sedan eftersom vägen var täckt av sand och gled under en lastbil som kom i motsatt riktning. En gled under lastbilen men blev inte överkörd och kom ut från olyckan utan skador.

Bowinpolisen sa att han skulle förhöra cementlastbilens förare för mer information. Minimiåldern för att köra ett motorfordon i Thailand är 18 och att köra motorcykel är 15.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.