Chonburi Football Clubs målvakt ska ha dödat en joggare och skadat en annan när han var berusad i en bilolycka

FOTO: MGR Online ภาคกลาง-ตะวันออก

Chonburi —

En berömd målvakt ska ha krockat med sin sedan i två joggare i Chonburi klockan 4:30 idag, den 26 oktober, och dödade den ene och skadade den andra allvarligt.

Målvakten troddes vara en medlem av Chonburi FC som heter Mr. Worawut "Bank" Sukuna, 23, enligt Pol. Löjtnant Nonthanan Navanam, en utredningsman från Mueangs polisstation.

FOTO: FootballSiam

Bank ska ha kraschat sin Toyota Vios sedan in i två joggare på Beach Road i Ban Khod-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi. Det första 62-åriga offret Ms. Kanya Phonghasban dödades omedelbart på grund av hennes ben- och huvudskador, medan hennes joggingkamrat Mr. Pong (efternamn okänt) fick allvarliga skador.

Bank erkände att han var föraren. Pol. Löjtnant Nonthanan sa att banken verkade full och hade en alkoholhalt i blodet som mätte 184 milligram per deciliter, vilket översteg den lagliga gränsen. Målvakten vägrade också skriva under för att erkänna sin alkoholnivå.

FOTO: ข่าวคนชล

Sawet Jewatcharin, en joggare och ögonvittne, berättade för polisen att han såg Bank köra i hög hastighet innan han tappade kontrollen över sin sedan och träffade de två offren som joggade på en cykelbana.

Det rapporteras också att medan Mueang-polisen förhörde Bank, körde två personer som råkade vara Banks vänner inklusive en 36-årig försvarare av Chonburi FC Chalermpong Kerdkaew fram till polisen och försökte ta bort Bank. Efter att ha misslyckats, de två som också enligt uppgift verkade berusade slog ett slag mot polisen men missade.

De två vännerna gav sedan upp och släpptes utan att bli åtalade, enligt rapporter.

Bank åtalades för vårdslös körning och vållande till död och skada på andra. Chonburi FC och Bank har bett om ursäkt och kommer att behandlas i framtida artiklar och uppdateringar.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.