UPPDATERING: Chonburi Football Club säger upp kontraktet för rattfyllerimålvakten

FOTO: Matichon Online

Chonburi —

Chonburi Football Club har permanent sagt upp ett kontrakt med sin 23-åriga rattfyllerimålvakt som dödade en kvinnlig joggare och skadade en annan allvarligt i en bilolycka onsdagen den 26 oktober.

Vår tidigare historia:

En berömd målvakt från Chonburi Football Club har bett om ursäkt för den dödliga bilolyckan som dödade en 62-årig kvinnlig joggare och skadade en annan allvarligt i morse, och lovade att han kommer att sluta dricka för resten av sitt liv.

Nu till vår uppdatering:

Efter ytterligare diskussion med ledningsgruppen och alla inblandade parter har Wittaya Khunpluem, ordförande för Chonburi FC, utfärdat det andra uttalandet för att ändra innehållet i det första uttalandet, som säger att klubben skulle hindra sin målvakt, Mr. Worawut Sukuna, från att spela sin roll, att istället ”häva” ett kontrakt med honom.

Worawut eller "Bank" anklagas för vårdslös körning och vållande till död och skada på andra. Han släpps dock mot borgen för 100,000 XNUMX baht.

Hans kontrakt med Chonburi FC har omedelbart annullerats. Sasit Singtothong, tränare för Chonburi FC, har också avgått som tränare för att visa sitt ansvar.

Chonburi FC betonar i sitt uttalande att "beteendet att rattfylla och köra strider mot vad de står för, och de kommer att se till att deras fotbollsspelare aldrig kommer att köra alkohol igen."

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.