Royal Thai Police för att seriöst övervaka och lagföra illegala nöjesställen i hela landet

FOTO: Manager Online

Bangkok -

Polisgeneral Torsak Sukwimol, biträdande nationell polischef, fick i uppdrag att leda den thailändska polisens tjänstemän att övervaka det officiella arrangemanget av nöjesställen över hela landet.

Den biträdande chefen avslöjade fredagen den 28 oktober att han fick i uppdrag av kommissionär Damrongsak Kittipraphat att övervaka nöjesställen och nattklubbar över hela landet för att se om de har följt lagen korrekt och strikt.

Enligt lagen får arenor eller liknande anläggningar inte tillåta barn under 20 år att använda tjänsten, inte öppna senare än 2:00, och inte tillåta några vapen, sprängämnen och droger in i serviceanläggningen. Polisen ska också övervaka att spel, prostitution och människohandel inte tillhandahålls diskret i anläggningarna.

Vid överträdelse kommer deras etableringstillstånd att återkallas av relevanta myndigheter eller deras etablering kommer att beordras stängd under högst fem år. Om ägaren visar sig upprepa brottet kan ägaren riskera ett års fängelse, tillade biträdande chef Torsak.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.