Man knivhugger sin ex-flickvän till döds i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 26-årig kvinna knivhöggs till döds av sin svartsjuka, våldsamma ex-pojkvän som blev frustrerad efter att hon enligt uppgift vägrat hjälpa honom att betala skulder efter ett uppbrott.

Det dödliga knivhugget ägde rum i går kväll, den 27 oktober, i Ban Bueng-distriktet i Ban Bueng-distriktet, Chonburi.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ

Räddningsmän gav medicinsk hjälp till offret, Sasiampai Chailangka, som knivhöggs fyra gånger i ryggen och buken, men hon dukade till slut av sina sår och dog. Enligt bärgare satt kniven fortfarande fast i kvinnans underliv innan de kom.

Offrets vän B (Alias) berättade för polisen att Sasiampai och hon körde motorcykel och var omedvetna om att en man, som B trodde var hennes väns ex-pojkvän, följde efter dem. Så fort de nådde en skärkurva och saktade ner till nästan stopp steg den misstänkte av sin cykel och rusade för att sticka Sasiampai upprepade gånger i ryggen tills hon kollapsade, högg henne sedan igen i buken innan han flydde på sin cykel.

FOTO: หนังสือพิมพ์รายวัน สยามประชารัฐ
Polisen i Ban Bueng förhörde offrets arbetsgivare Saman Duencham och fick veta att Sasiampais angripare troddes vara hennes ex-pojkvän Nattapon "Bell" Taotumma, 32. Sasiampai uppges ha gjort slut med honom i en månad och rymt eftersom han var enligt uppgift beroende av spel.
Arbetsgivaren sa att hans avlidne anställde hade en ny pojkvän, vilket kan ha fått hennes ex-pojkvän att mörda henne.
FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Inte långt efter händelsen greps Bell av Ban Bueng-polisen för mordet på sin ex-flickvän igår. Han ska ha erkänt anklagelsen och sagt att han var rasande över att hans ex-flickvän hade en ny pojkvän och att hon vägrade hjälpa honom att betala skulder.

Bell sa att han drack tre flaskor öl innan han tog sitt beslut att döda sin ex-flickvän. Han sitter fortfarande i polisens förvar för mord som presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.