Kvinnlig motorcyklist allvarligt skadad efter att ha kraschat in i sedan i Pattaya

Banglamung, Chonburi –

En thailändsk kvinnlig motorcyklist skadades allvarligt efter att ha kraschat in i en sedan på South Pattaya-vägen i Nong Prue-distriktet Banglamung tidigt på morgonen den 30 oktober.

Tjänstemän från Pattayas polisstation och räddningsvolontärer anlände till platsen efter att ha larmats om olyckan runt 3:40. Vid ankomsten hittades en vit motorcykel i ett vältläge med kraftiga skador på framdelen.

Den oidentifierade kvinnliga föraren, vars ålder uppskattades till mellan 20-25 år, hittades liggande medvetslös bredvid fordonet, täckt av blod. Räddningsmännen utförde sedan första hjälpen innan de brådskande levererade henne till Pattaya Hospital.

Där presenterade sig även sedanägaren Sunisa Kaewthammawat för polisen.

Enligt ett lokalt vittne ska sedanföraren ha kört på vägen i södra Pattaya. Men när bilen skulle göra en sväng in i en gränd kom motorcykelföraren bakom bilen och krockade genast bak i fordonet.

CCTV kommer att granskas till Pattaya polisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.