Father Ray Foundation öppnar bageriskola för att lära personer med funktionshinder i Pattaya hur man bakar

Pattaya —

Många organisationer i Pattaya strävar efter att förbättra livskvaliteten för dem som har mindre tur, och en av dem är Father Ray Foundation, som nyligen öppnade "Ray Bakery School" för att lära funktionshindrade att baka.

Många människor kämpar för att få arbete på grund av att de är fysiskt handikappade, och stiftelsen inser detta problem och vill hjälpa funktionshindrade att hitta arbete genom att erbjuda gratis baklektioner för att minska ojämlikheten i samhället.

Purimprech Dokhom, chef för karriäravdelningen för Redemptorist Foundation for PWDs, (Personer med funktionshinder) sa att skolan fick så mycket positiv respons från kunder att den måste renoveras och byggas ut. Stiftelsen tar hand om barn i åldrarna 7 till 18 år och när de fyller 18 kommer de att läras ut yrkeskunskaper.

Ray Bakery School både undervisar och tillhandahåller jobb för funktionshindrade. Efter ett till två års utbildning ska de få betjäna kunder på bageriet för att försörja sig.

För karta, öppettider och kontaktinformation klicka här. Extern länk.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.