Indiska affärsmän investerar 25 miljoner baht för att öppna Sydostasiens största indiska restaurang i Pattaya

Pattaya —

Två indiska affärsmän investerade 25 miljoner baht för att öppna Sydostasiens största indiska restaurang, "MumbaiSe", i Pattaya.

MumbaiSe ligger vid Stardice Pub på vägen Pattaya-Naklua. Den höll en officiell öppningsceremoni klockan 7 förra lördagen den 29 oktober, med många Pattaya-tjänstemän på plats, inklusive borgmästare Poramese Ngampiches.

Mr. Robin Virdi och Mr. Mihar Amit Desai grundade MumbaiSe för att betjäna kunder av alla nationaliteter som besöker Pattaya för semester och vill uppleva äkta indiska rätter.

Öppet från 12 dagligen, platsen kan ta emot över 800 kunder och är mycket lättillgänglig. Kontakta 081- 8497057 eller 063-2437570 för mer information.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Pattayanewseditor@gmail.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.