Thailändsk tonåring kritiseras hårt på sociala medier efter att ha postat ett kort klipp av sig själva utklädda till den amerikanska ökända seriemördaren "Jeffrey Dahmer" till Halloween

Nationella -

Nätanvändare på sociala medier, inklusive många utlänningar, blev upprörda efter att ha sett en thailändsk tonåring klä ut sig till den amerikanska ökända seriemördaren Jeffrey Dahmer till Halloween i år.

Ett kort klipp på Tiktok av den thailändska tonåringen som sågs bära en vit t-shirt med namnet Jeffrey Dahmer och nummer delades, lades upp igen och fick mycket kritik för lämpligheten.

Jeffrey Dahmer var en amerikansk seriemördare och sexförbrytare som begick mord och styckning av 17 män och pojkar mellan 1978 och 1991. Han var också känd som Milwaukee Cannibal eller Milwaukee Monster.

Dahmers fall har blivit populärt igen efter att Netflix biografiska kriminaldrama miniserie med titeln "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" sändes i september förra året. Hans historia och fall blev också mer erkänd, särskilt bland unga tonåringar som inte föddes i Jeffreys era eller var medvetna om honom tidigare.

När klippet av Dahmers cosplay av den thailändska tonåringen delades på sociala medier började många användare, särskilt utlänningar, kritisera kostymen och sa att: "Du borde skämmas över dig själv. Detta är äckligt."

Ämnet är fortfarande en känslig fråga på 21-talet eftersom fallet inträffade för bara 31 år sedan och många av de som var inblandade i fallet, inklusive ögonvittnen och familjerna till många offer, lever fortfarande och lever i trauma.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Prenumerera
Nej Meechukhun
National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.