Offentlig skåpbil flyger över trafikön och kraschar in i lastbil i Chonburi, fyra personer dödade, sex skadade

FOTO: Khaosod

Mueang-distriktet, Chonburi —

Fyra personer dödades medan sex kvinnor skadades efter att en offentlig skåpbil som de åkte i vek av från sitt körfält, flög över en trafikö och frontalkrockade med en lastbil på motsatta sidan av vägen i Chonburi.

Polisen i Mueang underrättades om en dödlig trafikolycka kl. 5 idag, den 30 november, och skyndade till platsen på en förbifart på väg till Bangkok i Nong Khok-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi, med medicinsk personal från Chonburi-sjukhuset och räddningspersonal.

FOTO: Khaosod

Tre avlidna offer (två män och en kvinna) upptäcktes utspridda utanför en offentlig skåpbil registrerad i Maha Sarakham-provinsen, medan ytterligare sex offer (alla kvinnor) räddades och fördes till Chonburi sjukhus för vård.

Det avlidne manliga offret var föraren av skåpbilen, enligt en polisrapport.

FOTO: Khaosod

Skåpbilens främre del var totalt demolerad. 20 meter från skåpbilsvraket satt en 18-hjulig lastbil som fraktade containrar med en skrynklig stötfångare registrerad i Chiang Rai-provinsen. Dess oidentifierade förare enligt uppgift flög ut ur lastbilen vid kollisionen och krossades till döds av sin egen lastbil.

Ett ögonvittne, 49-årige Prasit (efternamn undanhållet), berättade för polisen att han åkte på sin 6-hjuliga lastbil bakom en 18-hjulig lastbil när skåpbilen på motsatta sidan av vägen plötsligt svängde av sin fil, studsade över trafikön och kraschade in i lastbilen före honom.

Prasit sa att hans lastbil också blev påkörd, men att han inte skadades.

Alla kroppar transporterades till Chonburi sjukhus för att vänta på deras familjer och släktingar. Polisen i Mueang misstänkte att skåpbilsföraren kan ha slumrat till vid ratten.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.