En australisk storcykelförare kraschar in i elstolpe i Chonburi och dör

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Mueng-distriktet, Chonburi —

En australisk storcykelförare dog efter att ha försökt undvika en lastbil i hög hastighet och kraschat in i en elstolpe.

Offret, vars namn undanhölls i väntan på kontakt med ambassaden och familjen, råkade ut för en trafikolycka i Samnak Bok-distriktet i Mueang-distriktet, Chonburi, tisdagen den 1 november.

Det australiensiska offret fick en bruten nacke och armar och dog omedelbart på olycksplatsen. Hans demolerade röda Kawasaki ER6N 650 CC hittades på platsen.

Ett ögonvittne, Katawut Tangkaew, berättade för Mueang-polisen att han såg offret köra i hög hastighet. Han försökte sedan smita från en lastbil som körde in i en gränd och kraschade in i en elstolpe. Offret bar en motorcykelhjälm, uppgav Katawut.

Offrets kropp fördes till ett lokalt sjukhus. Polisen i Mueang skulle undersöka CCTV-bilder för att identifiera lastbilschauffören för att ta in honom för förhör.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.