UPPDATERING: Polisen jagar en annan kinesisk misstänkt för bortförande och lösen i Pattaya

Pattaya —

Polisen i Pattaya utfärdade två arresteringsorder för två kinesiska misstänkta som påstås ha fört bort en 40-årig kinesisk medborgare från Pattaya Walking Street och amputerat hans finger för en lösensumma.

Vår tidigare historia:

En 30-årig misstänkt för bortförandet av en lösensumma av en kinesisk man i Pattaya har gripits i Bangkoks Ekamai-distrikt idag, den 1 november.

Nu till vår uppdatering:

Pattayas provinsdomstol utfärdade tisdagen den 1 november två arresteringsorder för den 30-årige kinesiske misstänkte Zhang "Tatao" Delong och en annan misstänkt kinesisk misstänkt, Zhang Weje, för att ha kidnappat, fängslat och orsakat skada på Mr. Ren Heibo för en lösen.

Tatao hade redan gripits och är för närvarande fängslad för övervistelse i Thailand i mer än 400 dagar på ett studentvisum, enligt Pattaya-polisen. Han förnekade fortfarande båda anklagelserna vid presstid.

Pattaya-polisen jagar Zhang Weje. Enligt rapporter kände kidnapparna till offret.

Rättelse: Tidigare artiklar angav felaktigt offrets ålder som 41. Ren Heibo är 40, förklarade Pattaya-polisen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.