UPPDATERING: Australisk man som dödades i trafikolycka i Chonburi är en berömd surfbrädedesigner

FOTO: Thaiger

Mueang-distriktet, Chonburi —

En australiensisk man, som dödligt kraschade sin stora cykel i en elstolpe efter att ha försökt undvika att en lastbil svängde i en korsning, är en berömd surfbrädedesigner.

Vår tidigare historia:

En australisk storcykelförare dog efter att ha försökt undvika en lastbil i hög hastighet och kraschat in i en elstolpe.

Nu till vår uppdatering:

Offret identifieras som Kym Thompson. Förra tisdagen den 1 november dödförklarades han tragiskt på olycksplatsen av sin brutna nacke, armar och ben efter att ha kolliderat med sin stora cykel med en elstolpe.

FOTO: Thaiger

CCTV-bilder visade offret försöka undvika en lastbil som körde in i en gränd mitt i en korsning.

Thompsan kommer från Torquay, Victoria. Efter att ha startat surfmärket Water Cooled på 1970-talet bestämde han sig för att flytta till Thailand där han arbetade med det lokala märket Cobra.

Efter att ha fått veta om hans bortgång, sa hans företag i ett uttalande:

"Kym var en av Cobra Core Team-medlemmarna. Han kom till Cobra med sitt Water Cooled-märke från Australien redan på 80-talet med drömmen om att forma fantastiska brädor och utveckla en massproduktionslösning för surfbrädeindustrin.”

"Kym uppnådde dessa mål och så många fler på vägen, en sann branschlegend som kommer att saknas av många. Våra kondoleanser till hela Thompson-klanen.”

FOTO: Australian National Surfing Museum

En begravningsgudstjänst kommer att hållas för Thompson i Samnak Bok-templet i Chonburi innan hans kremering den 6 november.

källa: Thaigern

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.