Pattayas polis ökar säkerheten för Loy Krathong

Pattaya, Thailand –

Pattaya-polisen har på allvar skärpt säkerheten för Loy Krathong och uppger till Pattaya News att de har flera fokusområden för evenemanget.

För en videoversion klicka här.

Loy Krathong infaller imorgon, den 8 november, med de flesta festligheterna från cirka 5. De mest populära områdena kommer att vara stränderna Pattaya och Jomtien, Wat Suttawas och Mapprachan Lake.

Polisen i Pattaya höll ett stort möte i eftermiddags, den 7 november, där de detaljerade försiktighetsåtgärder som vidtagits för festivalen.

Dessa inkluderar att förbjuda alla skylanternor på grund av potentiell brandfara, förbjuda fyrverkerier, förbjuda alkohol i evenemangsområden, förbjuda rökning i evenemangsområden (inklusive cannabis) och säkerställa att nattliv och nöjesställen stänger på sina lagliga tider mellan midnatt och 2:XNUMX beroende på vad zon som lokalen hamnar i.

Det kommer också att finnas kontrollpunkter på Beach Road för att söka efter eventuella illegala droger eller vapen samt rattfylleri under evenemanget. Det är inga större vägavstängningar men trafiken förväntas bli betydande under festivalen.

Ha en trygg och glad Loy Krathong.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/