Den internationella konferensen om familjeplanering i Pattaya är bara en vecka bort

Pattaya City, Thailand: – HAN Anutin Charnvirakul, vice premiärminister och folkhälsominister, kommer att leda vid öppningsceremonin av Den internationella konferensen om familjeplanering 2022 (ICFP2022), världens största vetenskapliga konferens om familjeplanering (FP) och sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR), om Måndagen den 14 november 2022, klockan 15.30. at de Pattayas utställnings- och kongresshall (PEACH), Royal Cliff Hotel, Pattaya.

ICFP2022 är planerad att äga rum för fyra konferensdagar från 14-17 november 2022, och kommer att samla mer än 3,500 globala beslutsfattare, forskare, aktivister och förespråkare från över 125 länder till Pattaya.  

Konferensens co-värdar är Thailands folkhälsoministerium; Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG); Population and Community Development Association (PDA); och Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health vid Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (USA).

ICFP2022:s tema i år, "Familjeplanering och allmän hälsotäckning: Innovat. Samarbeta. Accelerera," undersöker de viktiga sätt som familjeplanering stödjer och korsar med universell hälsotäckning. Konferensen kommer vid ett kritiskt vägskäl i global folkhälsa och kommer att ge en plattform för ledare att definiera sin FP2030 milstolpar och åtaganden mot bakgrund av 2030 års agenda för hållbar utveckling.

ICFP2022 Thailand Media Program

Måndag november 14, 2022

 • 15:30 - 16:30: pre-Öppningsceremonin Presskonferens med främsta deltagare, inklusive:
  • HE Anutin Charnvirakul, vice premiärminister och folkhälsominister 
  • Mr Thawatchai Srithong, guvernör i Cholburi
  • Herr Poramet Ngampichet, borgmästare i Pattaya 
  • Mechai Viravaidya, grundare och ordförande för befolknings- och samhällsutvecklingsföreningen (PDA)
  • Emeritus klinisk professor Dr. Wittaya Titapan, president, Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG)
 • 16:30 - 18:00: Invigningen med lokal underhållning samt familjeplaneringsexperter, beslutsfattare och armaturer.
 • 18 – 00: Välkomstmottagning värd av kontoret för borgmästaren i Pattaya City till välkomna delegater till Pattaya med en mängd olika mat, drycker och underhållning.

Tisdag, november 15, 2022

 • 10:15 - 11: 35: Naturvetenskapligt program: FP i Thailand. En livlig diskussion om familjeplanering i Thailand, inklusive FP:s utveckling och integration i landets hälsosystem samt framgångar genom icke-konventionella strategier och framtida demografiska utmaningar för Thailand. 
 • Möjligheter att intervjua talespersoner från UNFPA på nyheten att världens befolkning förväntas nå 8 miljarder den 15 november.

Måndag-torsdag 14-17 november 2022

 • 8:00 – 19:00: Kungliga utställningshallen visa upp historiska milstolpar, preventivmedelsinnovationer och sociala fördelar som uppnåtts i Thailand genom familjeplanering. 

Alla ICFP2022-evenemang kommer att äga rum på Pattayas utställnings- och kongresshall (PEACH) samt göras virtuellt via www.icfp2022.org

 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/