"Fashion Rocks" – Vi kan alla hjälpa till denna fredag

Pattaya, Thailand-

Rotary Club Pattaya International håller ett insamlingsevenemang för välgörenhet den 11 november som heter "Fashion Rocks" på Pattaya Hilton Hotel. Det är en underhållande kväll med modevisning och liveband före och efter och många andra höjdpunkter.

 

Alla har varit med om, hört och sett någon form av sexuella övergrepp eller trakasserier. Det finns omkring oss varje dag. Det vi gör är att organisera ett evenemang för att samla in pengar till barn, unga kvinnor, flickor och mödrar som har blivit utsatta för övergrepp, offer för människohandel och de som har rymt från sexindustrin. Vi behöver stöd från våra medlemmar och vänner för att hjälpa dessa människor med boende, hälsovård och för att utbilda unga pojkar och flickor om deras framtid samt lära dem nya färdigheter för att få ett jobb. Detta kommer också att hjälpa till att hitta platser i skolor för barnen medan deras mammor arbetar och utbilda dem i det sociala systemet.

 

Biljetter kostar thb 1800 wsom inkluderar en internationell buffé. Fritt flöde av vin.
Kontakta via e-post på rcpattayainternational@gmail.com. Eller ring Jana på 065 4905153
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/