UPPDATERING: Tre egyptiska misstänkta greps av Pattaya-polisen efter att ha stulit smartphones från pensionatet

Pattaya —

Tre egyptiska misstänkta som påstås ha samarbetat för att stjäla två smartphones från ett pensionat i Pattaya greps av Pattaya-polisen igår, den 6 november.

Vår tidigare historia:

En grupp utlänningar som verkar arbeta tillsammans ska ha stulit två mobiltelefoner från ett pensionat i Pattaya.

Nu till vår uppdatering:

Pattayas polischef Pol. Överste Kunlachart Kunlachai identifierade de tre misstänkta som egyptiska medborgare, inklusive:

  1. Herr Yasser Zaki Mohamed Ismail, 41 år gammal
  2. Ali Elasayed Attia Hussein, 46 år gammal
  3. Mr. Mamdouh Abouamer Badawy, 45 år gammal

De tre greps runt 10.23 i går och anklagades för ett inbrott i Pattayas polisstation. CCTV-filmer visade den andra och tredje misstänkta gå längs Pattaya Second Road klockan 9.10 den 5 november. Ytterligare bilder inne i pensionatet visade att den tredje misstänkte lämnade pensionatet efter den påstådda stölden och tog en bahtbuss för att fly.

De första och andra misstänkta sågs också gå nerför Pattaya Second Road till Pattaya Central Road efter att ha lämnat pensionatet.

De första och tredje misstänkta greps i sina hyresrum på Panowla Residence i Soi 13/2 på Beach Road i Nongprue-distriktet Banglamung, Chonburi. De ledde sedan Pattaya-polisen till den andra misstänkte som bodde på Lek-hotellet i Soi 12 på Pattaya Second Road.

De tre ska ha nekat till anklagelserna men erkände att de var individerna som sågs i CCTV-filmerna.

Polisen i Pattaya fortsätter med åtal efter presstid.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.