En dödad och fem skadades i 4-fordonsolycka i Chonburi

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En 46-årig minibussförare dödades medan fem andra skadades i en 4-fordonsolycka på en motorväg i Chonburi.

Kollisionen ägde rum idag, den 10 november, strax efter lunchtid på en motorväg på väg till Pattaya i Nong Khang Khok-distriktet i Chonburis Mueang-distrikt. Chonburi-räddare anlände till platsen för att hitta fyra fordon, inklusive en vit lastbil, en vit Toyota Vios sedan, en svart BMW sedan och en offentlig minivan i brons, alla med trasiga stötfångare.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Minivanen registrerad i Bangkok vändes på sidan. Föraren, 46-årige Mr. Samart Saekow, dödförklarades av sina skador av bärgare. Fem oidentifierade personer skadades och fördes till Chonburi sjukhus.

Lastbilschauffören, Eak (Alias), berättade för lokala medier att han var på väg till Laem Chabang-piren när två bilar kraschade framför honom, vilket fick honom att köra in i dem och ett annat fordon kraschade in i honom bakifrån.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Det avlidne offret stannar kvar på Chonburi sjukhus för att vänta på religiösa riter. Chonburis polis utreder fallet.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.