Rotary Pattayas 50-årsjubileumsfest

50-ÅRS FEST

 

Hedersgäst: Khun Poramet Ngampichet, borgmästare i Pattaya City.

 

Rotaryklubben i Pattaya bildades den 19 november 1972.

 
Gå med på festen lördagen den 19 november 2022 kl. 18.00 på "First Pacific Hotel" utanför Pattaya Central Road.
 
Biljettbokning: 08-9911-1199
 
Alla rotarianer och Rotaryvänner är välkomna att delta i detta historiska evenemang.
 
Registreringsavgift: 500 baht per person inkl. middagsbuffé, läsk och fantastisk underhållning. Vin kommer att finnas till försäljning för 600 baht per flaska. Det kommer även att finnas rabatter för barn.

Kolla in en video om evenemanget HÄR.

 
 
-=-=-=-=-=–=-=–

Om Rotaryklubben i Pattaya

För mer information om Rotaryklubben i Pattaya, klicka här. Detta är en länk till klubbens ganska nya hemsida och utförlig information för den intresserade! För mer information om vad Rotary är totalt sett, klicka här. För att se fler bilder och information från de senaste mötena se deras Facebook här.

-==-=-=-=-=-=-=-=-=-

 

Här är med deras egna ord en kort översikt över vad Rotary gör för samhället:

Rotary är ett globalt nätverk av 1.2 miljoner grannar, vänner, ledare och problemlösare som ser en värld där människor förenas och vidtar åtgärder för att skapa bestående förändring – över hela världen, i våra samhällen och i oss själva.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 

 

Klubben har regelbundna möten på måndagar två gånger i månaden i Pattaya kl. 19.00. (Gemenskapen startar 18.30). Gäster är välkomna om du vill höra hur du kan hjälpa till i det lokala samhället eller fråga om att gå med i Rotaryklubben i Pattaya.

 
För frågor eller funderingar, kontaktperson: Tidigare president Niels Colov: 08-9911-1199
 
Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/