Pattaya Khao Kheow Open Zoo välkomnar den första vita noshörningsungen

Pattaya —

Khao Khew Open Zoo välkomnade den första vita noshörningsungen till familjen idag, november xnumxth.

Tewin Rattanawongsawat, djurparkens chef, avslöjade att Khao Khew Open Zoo är stolta över att presentera sitt första vita noshörningsbarn för allmänheten, och lägga till den sjätte medlemmen till familjen vita noshörningar i djurparken.

Det nya noshörningsbarnet var en hane som föddes av den 8-åriga mamman "Grittji" och den 17-årige pappan "Zoody". Bebisen är under noggrann övervakning av veterinärer, även om han är vid god hälsa och stark.

Vita noshörningar är de näst största landdjuren efter elefanter. De kan bli upp till 3-5 meter långa och 1.5–2 meter höga. Varelsen kan väga upp till 1.8–2.7 ton när den är fullvuxen, medan dess horn kan bli så många som 1.5 meter lång. Den vita noshörningen heter så på grund av sin distinkta grå färg.

Khao Kheow Open Zoo bjuder in besökare att hjälpa till att välja namnet på barnet mellan "Power" och "Junior" på djurparken. En lycklig deltagare kommer att belönas med en speciell ettårsbiljett gratis!

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.