Helt nya "Tunnel Club" öppnar på Walking Street med lyxig atmosfär och hiphop-format

Pattaya, Thailand-

Pattaya News hade nöjet i helgen att bli inbjuden till den mjuka invigningen av den helt nya Tunnel Club på South Walking Street.

Klubben ligger tvärs över gatan från Walking Street McDonald's och är öppen varje kväll från 9 till sent.

Invigningskvällen gav de inbjudna en tjuvtitt på den lyxiga interiören, fantastisk ljussättning, utmärkt ljudsystem och energiska hiphop-dj:s och MC:s.

Ägarna och ledningen för Tunneln ville liva upp den södra änden av Walking Street och samtidigt erbjuda fantastisk musik, bra service, en fantastisk atmosfär och minnesvärda nätter för besökare.

Alla är välkomna, inträdet är gratis, ingen klädkod, och klubben kommer att ha regelbundna ledande DJ:s och artister som uppträder, tillsammans med vanliga dansare för att liva upp atmosfären.

Vi har pratat nog, här är några bilder från öppningskvällen, Se också till att du klickar här för att kolla in deras Facebook för mer information.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/