Berusad man greps för att ha sexuellt utnyttjat Soi-hundar i Pattaya

Pattaya, Thailand-

En oidentifierad thailändsk man som tros vara i början av fyrtioårsåldern greps i Nongprue i natt, den 13 november, för påstådd sexuella övergrepp på två herrelösa hundar utanför ett distributionslager hos ett privat transportföretag.

Händelsen ägde rum klockan 9:00 på ett lager utanför Soi Nong Mai Kaen 12 Moo 7, när den oidentifierade thailändska mannen körde upp till en parkeringsplats utanför byggnaden i en brons Izuzu D-max, klev ut ur fordonet , och började interagera med två herrelösa hundar på tomten, en han- och en honhund.

Prateep Rodphetpai, 45 år gammal, en säkerhetsarbetare i lager, arbetade inne i CCTV-rummet i lagret och bestämde sig för att noggrant observera mannen eftersom hans beteende verkade konstigt. En kort tid senare visade sig Prateeps misstankar vara korrekta eftersom han blev chockad över att se mannen påstås utföra sexuella handlingar på varje hund. Mannen började sedan försöka ta en hund, en hane, in i sin lastbil men hunden försökte göra motstånd och komma undan.

Prateep ringde polisen medan den misstänkte fortsatte att nu försöka ta båda hundarna.

Överstelöjtnant Chanchai Sanguansaksit biträdande polisstation, Nong Prue polisstation, Chonburi-provinsen, anlände snabbt efter att ha varit i närheten och fängslat den misstänkte. Enligt överstelöjtnant Chanchai verkade den misstänkte vara kraftigt berusad och tomma burkar med öl hittades i hans fordon. Den misstänkte var inte samarbetsvillig, förbannade Chanchai och talade osammanhängande om hur han bara älskade hundarna och inte ville skada dem.

Chanchai arresterade först mannen för att ha kört under berusning och granskade CCTV, vilket enligt uppgift bekräftade Prateeps uttalanden. Den misstänkte fördes till en lokal polisstation för att fastställa vem han var, eftersom han inte skulle identifiera sig själv och troligen kommer att bli anklagad för sitt beteende.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/