Fyra personer skadades allvarligt i två-fordonsolycka i Pattaya-området, föraren skyller på hala vägar

Chonburi —

Fyra personer skadades allvarligt i en tvåbilskrock på en blöt Chonburi-väg igår, den 14 november.

Fyra offer räddades från lastbilsvraket av Pattaya Sawang Boriboon-räddare och Huai Yai-polisen efter att deras fordon kolliderade med en sedan.

Offren råkade ut för en olycka runt 9 vid ingången till byn Nong Ta Son i Banglamungs Khao Mai Kaew-distrikt. De fyra offren inkluderade Pennapha Phanwong, 33, Watchirafon Srisoonthorn, 53, Ekarat Puangsombat, 27 och Songphol Ruangwittayawut, 33. Alla var thailändska medborgare och fick måttliga till allvarliga, men inte livshotande skador .

Offren fördes till ett närliggande sjukhus. Sedanföraren som var inblandad i olyckan, Mr. Utsa Utsaha, 41, fick endast mindre blåmärken. Hans svarta Honda Civic sedan förstördes och föll i ett bevattningsdike vid vägkanten.

Utsas uttalande var enligt uppgift att vägen var blöt, vilket fick honom att tappa kontrollen över sin sedan, och skyllde på vägen kontra eventuella köregenskaper eller problem.

Polisen frågade det 36-åriga ögonvittnet och bilisten Manop Totrakarn om vad han såg och fick veta att sedanen som kördes av Utsa färdades i hög hastighet. Manop uppgav att Utsa försökte köra om ett annat fordon innan han tappade kontrollen, började snurra och slog sedan in i pickupen.

Polisen i Huai Yai undersöker CCTV-kameror runt området. Det finns inga rapporter om att åtal har väckts i nuläget.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.