Internationell konferens om familjeplanering startar i Pattaya

Pattaya, Thailand-

  Den sjätte internationella konferensen om familjeplanering startade här i Pattaya i går kväll, den 6 november 14.

ICFP2022 är planerad att äga rum för fyra konferensdagar från 14-17 november 2022, och kommer att samla mer än 3,500 globala beslutsfattare, forskare, aktivister och förespråkare från över 125 länder till Pattaya.  

Konferensens co-värdar är Thailands folkhälsoministerium; Royal Thai College of Obstetricians and Gynecologists (RTCOG); Population and Community Development Association (PDA); och Bill & Melinda Gates Institute for Population & Reproductive Health vid Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (USA).

ICFP2022:s tema i år, "Familjeplanering och allmän hälsotäckning: Innovat. Samarbeta. Accelerera," undersöker de viktiga sätt som familjeplanering stödjer och korsar med universell hälsotäckning. Konferensen kommer vid ett kritiskt vägskäl i global folkhälsa och kommer att ge en plattform för ledare att definiera sin FP2030 milstolpar och åtaganden mot bakgrund av 2030 års agenda för hållbar utveckling.

Tisdag, november 15, 2022

  • 10:15 11: 35: Naturvetenskapligt program: FP i ThailandEn livlig diskussion om familjeplanering i Thailand, inklusive FP:s utveckling och integration i landets hälsosystem samt framgångar genom icke-konventionella strategier och framtida demografiska utmaningar för Thailand.
  • Möjligheter att intervjua talespersoner från UNFPA på nyheten att världens befolkning förväntas nå 8 miljarder den 15 november.

Måndag-torsdag 14-17 november 2022

  • 8:00 – 19:00: Kungliga utställningshallen visa upp historiska milstolpar, preventivmedelsinnovationer och sociala fördelar som uppnåtts i Thailand genom familjeplanering.

Alla ICFP2022-evenemang kommer att äga rum på Pattayas utställnings- och kongresshall (PEACH) samt göras virtuellt via www.icfp2022.org.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/