Kraftigt regn orsakar kaos i Pattaya och skadar turisters fordon

Pattaya —

Pattayas invånare och turister fick utstå översvämningar som skadade deras egendom och fordon i många områden efter att kraftigt regn härjade över staden igår.

Ett skyfall drabbade de flesta delar av Pattaya vid 2-tiden och varade i mer än en timme på måndagen, rapporterade The Pattaya News reportrar. De låga områdena, som vägen längs järnvägen, Soi Khao Talo, Soi Wat Tham Samakhi och Khao Talo Road, översvämmades, med vattennivån mellan 30 cm och 1 m.

En utländsk turists bil som satt fast på järnvägsvägen var halvt nedsänkt, vilket tvingade den manliga turisten att fly från sitt fordon genom ett bilfönster. Pattayas stadsarbetare hjälpte till att bogsera hans bil till ett garage för reparation efter att regnet slutat.

Även boendes egendom skadades av översvämningarna. Några lokalbefolkning berättade för The Pattaya News att översvämningar nästan var säkra på att inträffa om regnet varade i mer än en eller två timmar.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.